Uw mening

Terugblik Scholingsdag Vicino 10 oktober 2019

Afsluiting

Op 10 oktober 2019, de Landelijke dag Psychische Gezondheid, heeft de jaarlijkse Scholingsdag voor de POH-GGZ weer plaatsgevonden. Ditmaal vond het programma plaats in Zwaag, in gebouw De Kreek. Er waren dit jaar geen plastic weggooi flesjes, maar een hele mooie maar vooral milieuvriendelijke en BPA-vrije Vicino-drinkfles die herbruikbaar is, voor bijvoorbeeld de Scholingsdag 2020. 

Wij kijken met trots terug op deze bijzonder geslaagde dag waarin onze POH-GGZ zijn geschoold in Relatie- en systeemtherapie, Oplossingsgerichte gespreksvoering en/of Bewegen voor en door de POH-GGZ. Ook de POH Kind & Jeugd hadden een mooi programma waarin zij meer geleerd hebben over Rouw & Verlies en Hoogsensitiviteit onder jeugdigen. Alle trainingen zijn voor POH-GGZ Volwassenen zijn geaccrediteerd in de registers LV POH-GGZ en V&VN zorgprofessionals en verpleegkundig specialisten. Voor de POH-GGZ Kind & Jeugd zijn de trainingen geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. 

Wij hebben reeds de nodige positieve reacties teruggehoord op de dag zelf. De evaluatie zal nog volgen via Survio. Zodra wij alle reacties daarvan hebben verwerkt, krijgen jullie uiteraard weer een terugkoppeling.

Wij willen iedereen bedanken voor de inzet en aanwezigheid, en tot volgend jaar!