Uw mening

Openstaande vacatures

Hieronder vind je de vacatures die op dit moment open staan bij Vicino.

Daarnaast kun je ook een open sollicitatie sturen via het e-mailadres: solliciteren [at] vicinonhn.nl

 

 • Ervaren Praktijkondersteuners GGZ (m/v) voor 8-38 uur per week

  Over de organisatie

  Vicino is een innovatieve ketenorganisatie die in de eerste lijn behandeling en ondersteuning organiseert voor mensen met psychische en psychosociale problematiek. Vicino is een samenwerkingsverband tussen huisartsen en de GGZ en organiseert kwalitatief hoogwaardige en efficiënt geleverde behandeling en ondersteuning die zo dicht mogelijk bij huis plaatsvindt en richt zich op mensen in de regio’s Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland en West-Friesland.

  Voor onze groeiende organisatie zijn wij ter versterking voor meerdere aangesloten huisartsenpraktijken in onze regio West-Friesland en Noord-Kennemerland op zoek naar:

  Ervaren Praktijkondersteuners GGZ (m/v) voor 8 - 38 uur per week

  De functie                                                                                                   

  De POH-GGZ ondersteunt de huisarts vanuit de huisartsenpraktijk. De POH-GGZ richt zich op het ondersteunen of aanvullen van de huisarts bij een optimale behandeling, consultatie of door- en terugverwijzing van patiënten met psychische en (psycho)sociale klachten zoals bijvoorbeeld somberheid, depressiviteit, angst, rouwverwerking en spanningsklachten. De POH-GGZ werkt in meerdere huisartsenpraktijken, onder regie van de huisarts. Verder vormt hij /zij de verbindende schakel in de ketenorganisatie en onderhoudt een netwerk van verschillende zorg- en hulpverleners van gerelateerde vakgebieden. Daarnaast draagt de POH-GGZ bij aan de ontwikkeling van de functie POH-GGZ in de huisartsenpraktijk.

  Functie-eisen

  • het als een uitdaging zien om de kwaliteit van de eerstelijns zorg op het terrein van psychische en sociale problematiek, samen met Vicino NHN, te optimaliseren;
  • kennis van psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen alsmede van psychopathologie;
  • kennis van en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
  • één van de volgende opleidingen heb je met succes afgerond, met bij voorkeur een aanvullende POH-GGZ opleiding en relevante werkervaring:
   • sociaal psychiatrisch verpleegkundige;
   • Universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie
   • Gezondheidskunde (master of science) met richting ggz;
   • verpleegkundig specialist GGZ met ambulante werkervaring;
   • Post master opleiding systeemtherapie.
  • Indien je één van de onderstaande opleidingen hebt afgerond, relevante werkervaring hebt opgedaan en tevens de opleiding tot POH GGZ hebt afgerond:
   • HBO-V met GGZ uitstroomprofiel;
   • B-verpleegkundige;
   • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met GGZ  differentiatie;
   • SPH met differentiatie GGZ agoog.
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
  • flexibel in de samenwerking met zijn/haar collega’s en representatief;
  • kennis van en ervaring met Office programma’s voor het maken van rapportages, verslagen en adviezen.

  Wat bieden wij?

  Onze organisatie kenmerkt zich als open en transparant. Daarbij hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. De POH-GGZ ontvangt leiding van een teamleider en maakt onderdeel uit van een team van 7-10 collega POH GGZ. Met deze collega’s is regelmatig werkoverleg, intervisie of supervisie. Op die manier willen wij het teamgevoel versterken.

  In overleg met elkaar kunnen we de mogelijkheden bekijken voor hoeveel contracturen we je kunnen inzetten. We zullen jouw wensen en ideeën hierbij meenemen in onze overweging.

  Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform schaal 8 CAO Huisartsenzorg.

  Een ZZP constructie is hierbij uitgesloten.

   

  Solliciteren

  Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Suzanne van Donk van de afdeling P&O, via 072-5272707. Graag ontvangen wij uw motivatiebrief en curriculum vitae uitsluitend via e-mail: solliciteren@vicinonhn.nl t.a.v. Suzanne van Donk, onder vermelding van ‘sollicitatie vacature POH-GGZ ’.

  Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar onze website: www.vicinonhn.nl.

   

 • Praktijkondersteuner GGZ team Kind & Jeugd 24 uur per week

  Voor onze groeiende organisatie zijn wij ter versterking voor meerdere aangesloten huisartsenpraktijken in onze regio West-Friesland en Noord-Kennemerland op zoek naar:

  Ervaren Praktijkondersteuners GGZ Kind & Jeugd (m/v) voor 24 uur per week

  De functie

  De POH-GGZ Kind &Jeugd richt zich op het ondersteunen en/of aanvullen van de huisarts door middel van consultatie, optimale kortdurende behandeling of door- en terugverwijzen van kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met psychische en/of (psycho)sociale klachten. De problematiek varieert van niet lekker in je vel zitten, (faal) angst, slaapproblemen, laag zelfbeeld of tot het vermoeden van een stoornis. Ook opvoedproblematiek behoort tot de expertise van de POH-GGZ  Kind &Jeugd. Verder heeft de POH-GGZ Kind &Jeugd nauw overleg met de huisarts over advies en vervolg.  De POH-GGZ  Kind &Jeugd werkt in meerdere huisartsenpraktijken, onder regie van de huisarts. Verder vormt hij /zij de verbindende schakel in de ketenorganisatie en onderhoudt een netwerk van verschillende zorg- en hulpverleners van gerelateerde vakgebieden.

  Functie-eisen

  • kennis van psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen alsmede van kinderpsychopathologie;
  • kennis van systeem- en opvoedproblematiek;
  • kennis van de sociale kaart voor doorverwijzingen en de jeugdwet;
  • 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het behandelen van kinderen en gezinnen;
  • één van de volgende opleidingen met succes afgerond, met bij voorkeur een aanvullende POH-GGZ opleiding en relevante werkervaring:
   • sociaal psychiatrisch verpleegkundige;
   • verpleegkundig specialist GGZ met ambulante werkervaring;
   • master kinderpsychologie/ orthopedagogiek, kinderpsychiatrie, gedragswetenschappen.
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
  • ervaring met oplossingsgerichte behandeling en cognitieve gedragstherapie;
  • flexibel in de samenwerking met zijn/haar collega’s en ketenpartners en representatief;
  • kennis van en ervaring met Office programma’s voor het maken van rapportages, verslagen en adviezen;
  • In staat om zelfstandig te werken met een ondersteunend team van POH’s op afstand.

  Wat bieden wij?

  Onze organisatie kenmerkt zich als open en transparant. Daarbij hechten wij veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Het team voor K&J is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. We zoeken steeds meer de samenwerking met onder andere gemeentes. Tevens werken we aan de professionalisering en inrichting van het team ook op het gebied van beleid etc. De POH-GGZ  is onderdeel van het team Kind & Jeugd (met 12 collega’s POH GGZ K&J) en ontvangt leiding van de teamleider. Met deze collega’s is regelmatig werkoverleg, intervisie of supervisie. Op die manier willen wij het teamgevoel versterken. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform salarisschaal 8 van de CAO Huisartsenzorg.

  Solliciteren

  Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Judith de Paauw teamleider Kind en Jeugd, via 06-55271478 of afdeling P&O via 072-5272707. Graag ontvangen wij uw motivatiebrief en curriculum vitae uitsluitend via e-mail: solliciteren@vicinonhn.nl t.a.v. afdeling P&O, onder vermelding van ‘sollicitatie vacature POH-GGZ K&J ’.

  Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij naar onze website: www.vicinonhn.nl.

 • Ervaren Product Owner (m/v) voor 38 uur per week

  HealthConnected ontwikkelt zich tot hét ICT platform voor de eerstelijns zorg en is een spin-off van de HONK Groep. Wanneer je het een uitdaging vindt om voor een zeer innovatieve ICT organisatie te werken en je vindt het een uitdaging om te helpen bouwen aan het opzetten van een nieuwe organisatie dan ben jij degene die wij zoeken!

  Voor het professionaliseren van het ontwikkelproces zijn wij op zoek naar een:

  Ervaren Product Owner (m/v) voor 38 uur per week

  Een groot deel van de functie bestaat uit het omzetten van wensen, eisen en verwachtingen van de klanten naar duidelijke, goed gedefinieerde user-story’s en het beheren van de backlogs. Jij bent de brug tussen business en techniek. Je speelt een centrale en leidende rol in het managen van accounts en bijbehorende projecten en creëert vertrouwen bij zowel de klanten als het team.

  Een dag kan er als volgt uitzien:
  Je begint je dag met een test van een story die een ontwikkelaar heeft afgerond. De aanpassing is goed en je zorgt voor de juiste communicatie. Om 9.30 staat een refinement gepland waar de inhoud van de epic en de story’s wordt bepaald. Je schrijft de story’s en zet ze in de backlog. Samen met de stakeholders bepaal je de prioriteiten op de backlog en zorg je ervoor dat de story’s ‘ready’ zijn. Terwijl je bezig bent met de story’s wordt je gebeld door de servicedesk die een incident hebben. Je gaat bepalen wat er precies aan de hand is en lost impedements op. Aan het eind van de dag orden je de backlog en vraag je bij de ICT ontwikkelaars wat de voortgang is geweest deze dag.

  Goede schrijfvaardigheid en goed begrip van de producten is essentieel voor deze functie. Daarnaast kan je goed plannen en snel schakelen, want je zal meerdere projecten tegelijkertijd managen.
  Jouw soft skills zijn zeer belangrijk voor deze functie: je weet goed hoe je klanten en hun verwachtingen kan managen en je zorgt voor de juiste begeleiding en motivatie van het team ontwikkelaars.

  Je bent eindverantwoordelijk voor je projecten en zal nooit een release doen zolang je niet álles hebt gecontroleerd. De Product owner valt functioneel en hiërarchisch onder de Algemeen Directeur.

  We zoeken iemand die communicatief vaardig is en niet schroomt om op alle niveaus jezelf te laten zien en je standpunt op de juiste manier te verdedigen. Verder heb je ruime ervaring op het Agile vlak. Het is wenselijk dat je ervaring hebt binnen ontwikkelteams en mocht je kennis hebben van de zorgwereld, dan is dat een pré.

  Wat zoeken wij in jou:
  • je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring als product owner;
  • je bent in staat om de verschillende stakeholders te managen;
  • dat je goed zelfstandig kan werken, maar ook een teamspeler bent;
  • dat je kritisch en nauwkeurig werkt;
  • dat je kennis hebt van Agile en scrum;
  • ervaring als scrummaster is een pré;
  • je proactief en nieuwsgierig bent;
  • je coacht het team om doelen te verwezenlijken.

  Over de organisatie:
  HealthConnected is een spin-off van de HONK Groep. De focus is gericht op de eerstelijns zorg, waarbinnen het verschil gemaakt wordt met een innovatief en flexibel platform. De hoofdvestiging van HealthConnected is gevestigd in Alkmaar en de tweede vestiging is gevestigd in Zoetermeer. Als ervaren product owner werk je bij HealthConnected 3 dagen in Alkmaar en 2 dagen in Zoetermeer.

  Het team:
  Het ontwikkelteam bestaat uit zeven back-end developers en drie front-end developers verdeeld over de twee locaties. Binnen HealthConnected werken daarnaast een product specialist, twee business developers, een manager Support & Beheer, een tweedelijns support medewerker en twee skilled servicedesk medewerkers. 

  Wij bieden:
  Werken bij HealthConnected betekent werken binnen een hecht team in een innovatieve en dynamische organisatie op goed bereikbare locaties in Alkmaar en Zoetermeer (nabij NS-stations). Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract met de intentie tot verlengen) voor 38 uur per week. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en gebaseerd op opleidingsniveau en ervaring.

  Solliciteren:
  Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Paul Witteman (algemeen directeur) of Evert den Hartog (manager Support & Beheer), via 072-5272700. Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae vóór 25 maart 2019, uitsluitend via e-mail solliciteren@healthconnected.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.